В неделя Камбоджа обяви, че е арестувала 10 чуждестранни туристи, които

...
В неделя Камбоджа обяви, че е арестувала 10 чуждестранни туристи, които
Коментари Харесай

В Камбоджа арестуваха развеселени туристи заради „порнографски танци“

В неделя Камбоджа разгласи, че е арестувала 10 чуждестранни туристи , които са „ пяли и танцували нецензурен “.

Групата, която може да бъде наказана на година затвор по обвинявания в порнография, се яви тази събота в съда. Младежите, по-голямата част от които британци, са били хванати от управляващите в четвъртък в наетата от тях вила в град Сием Реап, покрай известния храмов комплекс Ангкор Ват.

Дуонг Таври , ръководителка на Департамента за защита на трафика на хора и младежта в града, съобщи пред Агенция Франс Прес, че групата е обитавала в кралството няколко месеца преди да бъде задържана. „ Хванахме ги, тъй като правиха действия, които са срещу културата ни “, оправда се тя.

Туристите, които отиват в Камбоджа , с цел да посетят историческият набожен монумент Ангкор Ват често остават да пренощуват в прилежащия град Сием Реап, където е цялостно с разнообразни хотели, питейни заведения и заведения за хранене.

В последните години обаче управляващите започнаха да дебнат за гости, които разгласяват свои разголени фотоси наоколо до античните руини и даже да им не разрешават да стъпват наоколо до него, в случай че облеклото им не е уместно.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР